Thursday, January 19, 2017

The Gallic flavour in Gisborne

Bonjour,

Morgan et moi venons de passer quelques jours formidables à Gisborne. Quelle jolie ville!

On a rencontré par hasard le patron du beau restaurant, the Marina, qui donne sur la rivière. Ça vaut la peine de visiter! Cliquez ici pour en savoir plus.

On that foodie note, je recommande le film, les Saveurs du Palais avec Danièle Delpeuch, la cuisinière de François Mitterand. She even bought une truffière ici en Nouvelle-Zélande!

Notre but était de visiter Claire-Lise, an energetic French teacher at Gisborne Boys' High, who is doing a fabulous job at planning her Junior Programme. Her creative 9 week programme for her Juniors is going to have an East Coast flavour - le surf, le rugby, le foot, la pétanque... Ça nous donne envie de participer dans sa classe!

We would love to assist you where we can in your Junior planning for this year, to share tools such as Blooms Taxonomy, task-based learning and innovative digital and collaborative practices. In our next post, we will share some planning ideas avant la rentrée...

Simply email us at french@ilep.ac.nz for resources or to book a visit. We would love to see you and support you where we can.

Bon week-end!




No comments:

Post a Comment